Live отразяване на рали "Хеброс 2008"

Важни съобщения за потребителите на форума, предложения, коментари, оплаквания...

Live отразяване на рали "Хеброс 2008"

Мнениеот txl » Пет Май 30, 2008 09:36

1. По време на ралито ще бъде достъпна информация в реално време по два начина:
- на уеб сайта на Рали Клуб България на адрес: http://www.rally-club.bg/live/info.php
- през wap за мобилни телефони на адрес: http://www.rally-club.bg/live/info.wml

2. Информацията ще се изпраща от предварително заявили такова желание доброволци. Всеки желаещ може да изпраща информация за видяното от него (по трасето и всичко свързано с ралито).

Изпращане на информация става през:
2.1. Мобилен телефон чрез wap на адрес http://www.rally-club.bg/live/addinfo.wml или избирайки линка "Изпращане на инфо" от wap страницата с информация (http://www.rally-club.bg/live/info.wml). При изпращането на информация е необходимо да попълните потребителско име и парола. Потребителското име и паролата ще бъдат запомнени и няма да бъдат изисквани при ново изпращане на информация докато оставате на една от двете wap страници. След излизане от тях, при следващото изпращане на информация трябва отново да въведете потребителското си име и парола.
2.2. Уеб страница на адрес http://www.rally-club.bg/live/add.php или избирайки линка "Изпращане на информация" от страницата с информация (http://www.rally-club.bg/live/info.php). При всяко изпращане на информация е необходимо да попълните потребителско име и парола.

Всички желаещи да изпращат информация, трябва да изпратят на мен (txl) лично съобщение с желаните от тях потребителско име и парола, за да бъдат добавени в системата. След това ще могат да ползват това име и парола за да изпращат информация.

Съществуващите до сега акаунти на следните хора са активни и готови за ползване:
damon
Vlad777
lubo
Niki.Cvetkov

До днес 30.05.2008 19:00 включително ще имате възможност да изпращате тестово информация (с произволно съдържание), за да проверите работата на услугата. Изпратената от вас информация, ще можете да прочетете на http://www.rally-club.bg/live/info.php или през wap на http://www.rally-club.bg/live/info.wml
След 19:00 изпратената от вас информация ще бъде регистрирана като информация за рали "Хеброс 2008", така че изпращайте само съдържателна и достоверна информация.

Изпращаната информация може да бъде на кирилица или латиница, според вашия собствен избор.
Аватар
txl
Администратор
 
Мнения: 1993
Регистриран на: Чет Апр 14, 2005 15:42
Местоположение: България
Име: Тодор Томов

Назад към Съобщения и коментари

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта