Страница 1 от 1

bgnrc.info с технически проблем

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:57
от rovas
Здравейте, не знам дали е това вярното място... Да известим и да се извиним на всички фенове на рали спорта в БГ, че сайтът bgnrc.info изпитва технически проблеми в момента. Хостинг доставчикът спря сайта поради НЕВЪЗМОЖНОСТ да облужва нарасналия трафик. В момента търсим решение на проблема.

МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 14:31
от damon
Рано или късно всички по-натоварени сайтове се отказват от хост.бг При нас това се случи преди година. http://forum.rally-club.net/viewtopic.php?t=1610

Решението си го знаете - друг хостинг, и при всички положения по-скъп. И колкото по-неизвестна фирмата, толкова - по-добре! :wink:

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 08:06
от bobi_racing
Това сега какво озна4ава?4е пове4е няма да има инфо на този и от този саит .ли??Аз веднъж направих запитване до собственика Страшимир защо няма инфо за рали кроса и тои ми отговори 4е едва ли не ,не го интересувало тази дисциплина :shock: :?: :!: :idea: Много странно 8) :D

bgnrc.info с технически проблем

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 09:09
от rovas
Това означава каквото е написано - сайтът има технически проблеми с хостинг доставчика, поради нарасналия трафик. Ще се сменя хостинга, както много уместно damon е отбелязъл :) Така, че сайт ще има и за в бъдеще. А за рали кроса не мога да адвокатствам на Страшимир.
Приятен ден всички

Re: bgnrc.info с технически проблем

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 21:57
от bobi_racing
rovas написа:Това означава каквото е написано - сайтът има технически проблеми с хостинг доставчика, поради нарасналия трафик. Ще се сменя хостинга, както много уместно damon е отбелязъл :) Така, че сайт ще има и за в бъдеще. А за рали кроса не мога да адвокатствам на Страшимир.
Приятен ден всички

МЕРСИ ЗА ИНФОТО :D